Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://asentiv.no
Selskapsnavn: Referral Institute Oslo as

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Opplysning om kjøp av tjenester og biletter til workshops vil bli lagret i vårt system til eventet er over. Dette for å holde oversikt over hvem som deltar. Senest 14 dager etter levering, blir dine opplysninger fjernet fra nettstedet. De er da overført til vårt fakturasystem, og behandles etter gjeldene regler fra regnskapsloven.

Kontaktskjemaer

Ved utfylling av kontaktskjemaer blir din informasjon ikke lagret på nettstedet. En kopi av utfylt informasjon sendes til kristian@asentiv.no, og behandles deretter konfidensielt.

Informasjonskapsler

Hvis du velger å opprette en konto ved kjøp, eller alt har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Pr definisjon deler vi opplysninger om deg med færrest mulig. Likevel vil deler av opplysningene sendes til aktører vi stoler på, i forbindelse med statistikk. Et eksempel er google analytics.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Kontakt oss for å slette brukernavn, så utfører vi dette også så snart som mulig.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Referral Institute Oslo as
Asentiv

v/ Kristian Grønli
tlf: 21 42 07 40

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi velger å stole på vår leverandør av netttjenester, for sikker lagring av dine personopplysninger. Vi følger deres rutiner for sterke passord og passordbytte, samt kryptering.
Vårt selskap baserer seg på salg av tjenster og eventer – så snart et event er over, fjernes din informasjon.